Föreställningar

Jocke utgår från Brunflo/Östersund men det går bra att boka Jocke även om ni inte bor i Östersund. Läs om de olika föreställningarna och se vad som passar in till ditt evenemang.

Om du har egna önskemål är det bara att du hör av dig.

Reklambilder
Reklambilder hittar du HÄR

Familjeföreställning

Vill ni ha magiskt underhållning till besökarna på marknaden, barnens dag eller någon annan familjeaktivitet? Inga problem!

En föreställning där hela familjen kommer att skratta och bli underhållna (och kanske till och med lite förvånade) av Trollkarlen Jocke.

Föreställningen är till stor del anpassad till de yngre besökarna (4-10 år) men även de äldre kommer att skratta och ha kul.

Publiken är delaktig under hela föreställningen och en del får komma upp på scenen och trolla tillsammans med Jocke.

Föreställningens längd: 30 min

Barnkalas

Höj stämningen på barnkalaset med Trollkarlen Jocke när han kommer hem till erat vardagsrum och underhåller med sin anpassade trolleriföreställning för just barnkalas i hemmamiljö. Barnen får vara delaktiga under hela föreställningen och en del får komma fram och trolla tillsammans med Jocke.

Rekommenderad ålder på publiken är från 4 år och uppåt.

Föreställningens längd: 20 min

Trolleriskola

Jocke lär ut några enkla nybörjartrick som inte kräver några förkunskaper.  Deltagarna får ta med sig tricken hem och instruktioner på tricken så de kan öva vidare hemma.

För att trolleriskolan ska gå att genomföra så bra som möjligt är det viktigt att den hålls i ett eget rum utan annan aktivitet. Bord och stolar är bra om det finns på plats. Ett klassrum är det bästa om trolleriskolan anordnas i en skola.

Trolleriskola går jättebra att ha efter en trolleriföreställning. Men det går bra att boka trolleriskola enbart också.

Max antal deltagare i varje grupp: 10 (kan bokas fler trolleriskolor efter varandra)
Trolleriskolans längd: ca 40 min

Vuxenfester och företagsfester

Vill du höja stämningen på ditt 50 årskalas eller företagsfesten? Då är en magiföreställning med Jocke det perfekta valet. Han lockar till skratt och förvåning. Publiken är delaktiga under hela föreställningen.

Föreställningens längd: 30 min

Mindre vuxenfest/kalas i hemmamiljö

Fyller du år? Eller har en annan mindre fest hemma? Höj stämningen med en magiföreställning med Jocke hemma i ditt vardagsrum.

En föreställning blandat med close up och mindre scenmagi. Magi på riktigt nära håll eller i dina händer!

Föreställningens längd: 20 min

Några kunder...